110210.

Ledig igår eftermiddag. Fick lite saker gjorde och hann till och med läsa lite..
+ laga potatismos med korvgryta till mig, Ima, Emi, Jef och hans bror David. Bau och Tina kom också över, så spelade vi kort. Hittat massa nya bilder på facebook, så kanske kommer upp några här snart.. :P

Nu ska jag köpa lunch, sen ut och dyka på eftermiddagen.

Pussa


Kommentarer
Postat av: Ann

Hej hej!

Halkade in på din blogg av en slump när jag sökte runt på Koh Tao. Vi är fyra st som kommer åka ner i slutet av mars, tre av oss har dykcert, men min sambo kommer göra teoridelen via PADI här hemma och tänkte ta resten på plats. Har han möjlighet att göra den delen hos er? Och vad kostar det i såfall? Jag har inte dykt på gaaanska många år och skulle behöva fräscha upp, är det nåt jag kan göra hos er? Jag hoppas att du har lust att svara på mina frågor :)

2011-02-10 @ 21:32:29
Postat av: Natalie

Hej Ann!



Trevligt att du hittade mig :)

Absolut kan han göra det via PADI och komma hit för att avsluta kursen.

Jag rekommenderar dock att han gör allting här. Är inte helt hundra på priserna, men tror att teorin på PADI kostar omkring 180 dollar. Vi säljer hela kursen för ca. 9000 baht med 4 nätters boende eller 8000 baht utan boende.

Vi kan tyvärr inte ge mycket rabatt om han gör teorin först, pga olika valutor.

Så priset kommer inte bli långt ifrån vad det kostar om han gör allt här nere. Dessutom kommer han ändå behöva vara med på lektioner så att våra instruktörer kan checka vad han lärt sig tidigare.



Vad det gäller dig så har vi så kallade reviews på eftermiddagarna. 2000 baht - första dyket går vi igenom några övningar som du lärde dig i Open Water-kursen och andra dyket är ett vanligt fundive (nöjesdyk).

Är det så att ni som redan är certifierade vill göra Advanced-kursen så har vi också bra paketpris med boende. Även för fundives om det vore så.



Har du fler frågor så är det bara att skriva :)



Mvh

Natalie

2011-02-11 @ 10:36:42
URL: http://natteli.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Hej hej, det blir nog inget :( men tack så jätte mycket för all hjälp! Kommer förmodligen dit i juni tre veckor så är du där då vore det jätte roligt och ses :) :)

2011-02-11 @ 18:53:27
URL: http://ynnifer.blogg.se/
Postat av: Ann

Hej!

tusen tack för dina svar! Han har dessvärre redan betalat och påbörjat teorin här hemma, så han får nog genomföra den vare sig han vill eller inte :)De har nån instruktör som jobbar i Ao Nang, så antagligen gör han resten av kursen där, men vår tanke är att åka till Koh Tao när han är klar, så förhoppningsvis ses vi i mars! :)



MVH

Ann

2011-02-14 @ 08:56:05
Postat av: Natalie

Hej igen!

Ja men när ni kommer hit, så kom förbi Easy Divers om ni ska dyka så ordnar vi något :)

/Natalie

2011-02-16 @ 08:58:38
URL: http://natteli.blogg.se/
Postat av: Ann

Absolut! Det kommer vi att göra! har du nåt bra boende att rekommendera? sist jag var på koh tao bodde vi på sunset buri..



MVH

Ann

2011-02-17 @ 09:38:56
Postat av: Natalie

Hm. Vi har ju paketpriser för dykning med boende.

Vad för typ av boende är det ni letar efter?

Fläkt eller AC? Bungalow eller guesthouse, hotell? :)

2011-02-27 @ 05:29:33
URL: http://natteli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: