Håll tummarna för Zebra.

Lille Zebra var tillbaka på kliniken igår och fick sin andra omgång av sprutor.
På torsdag ska vi tillbaka. Får hoppas att det ser bättre ut då, för igår var det ingen skillnad.
Så kom igen och håll tummarna!


Och detta skulle kommit upp 110508:

Blev middag igårkväll på Hippo med Petter och Fran.
Fran kom på besök några dagar innan hon nu åker vidare till Spanien. För er som inte vet är Fran en av dem första jag lärde känna när jag kom till Koh Tao i december 2007. J
Så det var riktigt kul att få träffas igen eftersom hon lämnade ön förra året.

Efter middagen blev det raka vägen hem och i säng. Var så fruktansvärt trött så vid halv elva var jag stendöd. Idag var jag dessutom tvungen att gå upp tidigt eftersom jag hade morgondyk.
Är fortfarande helt slut men det var ändå värt att gå upp, för sikten i vattnet är helt otrolig just nu.
Fruktansvärt fint! Behövde inte göra så mycket heller eftersom Marco, en av våra DMT’s (Divemaster trainees) skulle leda dyken och göra briefing etc.

Nu däremot ska jag vara i shopen hela eftermiddagen, och eftersom det knappt finns något att göra så kommer det bli väldigt svårt att hålla sig vaken. Var tvungen att köpa en Red Bull, så får hoppas att den hjälper lite.
Senare ikväll ska jag och Emi iväg på middag med Anna och sedan ska vi alla tre hem till Jef.
Anna och Dani ska nog bo i hans bungalow när han åker iväg och jobbar två månader så Anna vill dit och titta. Så ska Jef ha en Decompression Theory-lektion med mig och Emi. Jag är så jäkla kass på det där, så kan vara bra att få det väl förklarat.


Hmm... gav båda katterna en dusch idag. Måste göra det lite då och då, för bär dem runt på massa skit i pälsen blir jag lite allergisk.
Vanligtvis så är det inga problem alls, sätter ner en katt i handfatet och sköljer, shamponerar och sköljer igen. Zebra kan vara lite krånglig ibland. Han hoppar ner och försöker gömma sig i en plastställning där vi förvarar shampo, städmedel etc. men Tassen brukar sitta snällt och inte ge ifrån sig ett ljud.
Tror dock att vattnet var en aning för kallt idag, för han flippade ur och skulle absolut bort! Alla klorna åkte ur och med min tur är det väl ingen som blir förvånad när jag säger att jag fick en utav dem i insidan av överläppen. Är helt övertygad av att den hade gått rakt igenom om det inte var så att katters klor är en aning böjda... Tur i oturen i alla fall. Kunde ju rivit upp hela läppen, men nu blev det bara ett hål på insidan. Fast jag ser ju ut som om jag fått en smäll på käften, för det är riktigt svullet!


Love XXX.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: