Siem Reap - Phnom Penh/S-21 - Sihanoukville.

Tog oss till Sihanoukville igar. Kom fram till Otres beach vid halv 7 pa kvallen och bor pa ett stalle som heter "wish you were here". Har inte gjort nagot alls idag, forsta dagen vi inte haft nagot planerat. Skont!

Hur som helst, lamnade Siem Reap i forrigar och tog bussen till Phnom Penh. Val dar besokte vi S-21 fangelset.. Hemskt och fa lara sig och se vad som faktiskt hande dar. Har en del bilder fran besoket men det ar egentligen inget jag vill lagga upp har. Vill nog aldrig se bilderna igen...

Hade dock en riktigt skon tuk-tuk chauffor som berattade sin egen historia for oss.. 
Han blev tagen av Khmer folket nar han var 5 ar och blev raddad av vietnameserna vid 9 ars alder.
Han har aven jobbat som polis chef men tjanar tydligen mer pa att kora tuk tuk. Skont att se att nagon som varit med om det han upplevt kan ha ett sa stort leende pa lapparna! Och allt han vill ar att varlden ska veta vad som hande i Kambodja.
Han fick oss definitivt pa battre humor efter att vi kom ut ur fangelset!


Dagen efter var planen att besoka Killing fields, men enda bussen som det fanns plats pa, for att ta oss hit ner, gick vid 12:30 sa vi far aka dit pa tillbaka vagen.

Passade pa att sova ut idag, sedan blev det en promenad langs med stranden och lunch pa nagon restaurang dar vi traffade en liten tjej pa 8 ar som salde armband!
Kunde inte lata bli att lata henne salja pa oss en massa efter att ha spenderat nastan en timme med henne! Haha
Full av karlek :) Fick vanskapsband fran henne ocksa som hon inte ville ha betalt for.
Far se vad vi hittar pa nu.. Kanske blir till att aka vidare imorgon..



Lee.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: