Mat!

  Ikväll, eller ja, om några timmar är Braf och Åkerlund hemma hos mor och far i Nacka. Vi ska ha en sådan där mysig thai-mats middag, som vi haft så många gånger förr. Tyvärr är det alltför längesedan vi hade en sådan här middag!
Ännu tråkigare är att varken Sofia eller Teresia kommer, eftersom de båda är utomlands och uppfyller lite av sina drömmar :)
Istället tar jag med mig Johan och Jessica dit så inte är jag ensam inte :) 
  
  Jessica är nog påväg hit nu så jag borde sätta igång och göra mig i ordning, sitter i en t-shirt och ett par söta Hello Kitty - pyjamasbyxor. Johan hör väl också av sig om ett tag, när han slutat jobba. 

 

Snoooooze?

  Imorse smög sig ångesten på mig..

  Jag slutade jobba 23:15 igår och var mycket väl medveten om att jag då absolut inte skulle orka skriva den där texten på finska som skulle vara klar förra lektionen. Speciellt inte om jag dessutom skulle vara pigg nog för att ta mig till skolan!


  Jag vaknar av att alarmet på telefonen går igång, hinner få lite ångest över att jag egentligen borde gå upp men inte gör det.
Jag snoozar.
  Vaknar 9 minuter senare och hinner fundera på om jag ska skita i att gå på lektionen idag, orkar inte tänka, är för trött. Så jag snoozar.
  Ytterligare 9 minuter senare bestämmer jag mig för att det är ovärt att missa så pass mycket p.g.a. en lektion, men jag är fortfarande trött!
Igen så snoozar jag.
  Så går det 9 minuter igen och jag flyger upp och börjar stressa runt, nu är det ju bara 30 minuter innan jag måste gå hemifrån..!
  Fan för morgonstress. Jävla ångest.

Bild:symb Nöjd.jpg 
 

Skumtomte

  Idag har jag pluggat till fonetiktentan som är på lördag, vilket kommer gå helt åt skogen.
Som jag har skrivit tidigare så är vår lärare holländare som undervisar i finsk fonetik. Han blandar in engelska och finska när han pratar svenska. Inte okey..
Alla pappershäften vi har fått är skrivna av honom och inte nog med att man inte förstår vad han säger, det han skriver är ännu värre!
Har fortfarande inte hunnit gå igenom allting så imorgon blir det till att befinna sig i skolan kl.11.00 för att plugga med de andra. Vi funderar på att leta upp vår "huvudlärare" i finska och be henne om råd, samt framföra några av våra åsikter..

  Imorgon fyller farsan år, 46, fortfarande ganska cool för att vara farsa. Haha :)
Får se hur lång tid det tar innan han kommenterar detta.
  Hur som helst så blir det middag hemma hos mor och far så det blir till att åka direkt från skolan, eftersom jag ska möta David i Forum vid 5-tiden.

  Jag hade väl egentligen inget viktigt att berätta.. :)
Ciao