Nervig och känner mig ensam

  Vaknade upp med ganska mycket ångest idag. Vilket betyder att jag inte heller kommer orka ta tag i röran här hemma.
Ligger saker överallt! Är ju nästan bara en vecka kvar innan vi åker och jag kommer ha några dagar då jag är helt utslagen p.g.a. operationerna. Så man kan ju säga att jag är lagom stressad. Dessutom är jag nervös inför imorgon. Inte rädd men nervositeten går inte att göra något åt.. Det kommer säkert gå bra, det är jag övertygad om men men..

  Tänkte i alla fall förbereda lite mat nu, sen ska jag, ganska motvilligt måste jag säga, pallra iväg mig till gymmet.
Har inte varit där på ett tag eftersom knäet har gjort ont, så förhoppningsvis så ska väl det gå bra också.
Känner verkligen inte för att vara ensam just nu, måste försöka hitta något att sysselsätta hjärnan med så jag inte tänker för mycket...

Operationer, BCD och thaimat.

  Har nu en Mares Kaila =)
De bidde ingen Pegasus eftersom inte ens XS i storlek satt bra på mig.. hmm....
Bidde ingen regulator heller, men de löser sig nog hehe.  Var i alla fall hos tandläkarn idag och YES alla 3 visdomständerna ska opereras bort..
Fast lite NO är det väl också eftersom 2 av dem ska ut på fredag, vilket innebär att jag kommer ha dubbelt så ont som planerat den här helgen! Så får man ju inte äta som vanligt på ett tag heller.
Nästa operation blir den 6:e så ja tandläkarn verkade tycka att det var lite komiskt att jag kommer se ut som en hamster när jag flyger ner till Thai. =/ Han fick också för sig att jag var 19. Kanske man kunde kommit undan och sluppit betala massa då? Haha

  Har också varit i Älvsjö med mor och träffat massa thailänskor och deras barn. Riktigt yummy mat men fick allt lite ont i huvudet av allt tjatter man fick stå ut med =) Fast lite immun mot det är jag nog, har ju ändå fått stå ut med thaidiskussioner hela livet.

Well well.. finns väl inte så mycket mer att berätta om dagen.. eller, imorrn skickas en flyttlåda med kläder iväg till mitt och babys nya hemland! Tihi..

Sawasdee.

BCD-problem

  Tror ni jag blev lagom besviken när jag kom till affären idag, provade en Mares Icon för det jättebra priset och insåg att den var alldeles för stor! =( Strl. S..
  Så jag var kvar ett tag och fick prova lite annat och fick veta paketpriser på regulator och BCD..
Inte så kul med tanke på att priserna då ruschade raka vägen upp mot himlen!

  När jag gick därifrån hade ju hoppet sjunkit en aning men jag fortsatte till nästa ställe som hjälpt mig när jag ville få tag på en Mares Aliikai. Den finns tyvärr inte längre i Sverige i min storlek, så de hade beställt en Mares Pegasus i samma storlek.
Självklart var även den för stor! S funkar visst bara för mig i shedive-produkter, för övrigt är jag visst en XS.
Snälla som dem var så beställde de in en Pegasus i strl XS till imorgon, den ligger på 3500:- och jag får även köpa ett bra reg.set till ett rabatterat pris =)
  Förhoppningsvis sitter den fint, annars är jag tvungen att gå upp i pris och köpa en Mares Kaila. En riktigt bekväm och bra bcd, men det är ingen vingväst. Vilket alla de andra är, och jag är ganska sugen på det...
  Jaja, får se imorgon hur det blir helt enkelt.
Vill verkligen få det här överstökat! Är ju bara 13 dgr tills vi åker!

För övrigt ska jag till tandläkaren imorgon och få min dom.
Får se om han går med på att plocka ut 3-4 av mina tänder, haha.
I sådana fall kommer en opereras ut på fredag och jag kommer ha en helg då jag är beroende av Citodon p.g.a. smärta i käften!
  Ska också med mamma imorgon till hennes kompis och äta thaimat och leka med en 3 månaders bebi! =) Mysigt!
Love.


Övre bilden: Mares Aliikai
Nedre bilden: Mares Pegasus