110318.

Idag är det en Natalie och Petter dag. :)
Kom precis in till shopen efter en snabb lunch med Petter på "Krua Thai". Blev hamburgare och cola till brunch. Yum yum! Så hann vi boka in att vi ska till "Buddha View BBQ" ikväll också.
Så massa gottig mat idag blir det.

Idag har vädret klarnat upp, inget regn hittills, så får hoppas att det inte kommer senare!
Båtarna verkar gå som dem ska också..

Igårkväll blev det middag hemma med grannarna Pete och Maiike eftersom dem lämnade ön imorse.
Väldigt tråkigt, dem är nog dem roligaste grannarna jag har haft här nere. Ett skönt par från Holland som jobbar som dykinstruktörer.
Nu ska dem hem ett par månader och sen kanske, kanske dem kommer tillbaka hit. Om dem inte hamnar i någon annan del av världen förstås. :)

Redan nu på morgonen så har ett annat par flyttat in i deras hus, har inte riktigt träffat dem än, men killen är tydligen från Frankrike och tjejen från Brasilien om jag minns rätt...
Tror att Tassen redan har gått och blivit vän med dem i alla fall. Lät som om han var inne och jamade i deras hus när jag gick hemifrån vid ett. Dem hade dörren öppen också så antar att dem inte hade något emot honom... Hoppas inte det i alla fall.
Däremot verkade inte hunden "Jonny" utanför gilla dem så mycket. Vaknade upp av att han stod och skällde på killen imorse...

Har inget mer och skriva så ska väl surfa runt lite på nätet och sedan kanske läsa lite i min bok. "Shantaram" - ca.900 sidor wohooo! För här i shopen händer ingenting för tillfället :)


Love.


Kommentarer
Postat av: Ann

Hej igen! En jättedum fråga, jag såg att du skrivit om oväder och så, och väderprognoserna för Thailand oroa oss lite eftersom vi åker på onsdag o läääängtar efter sol, bad o dyk:) hur är vädret? :) hoppas du har lust att ge oss en update:)

2011-03-18 @ 17:12:10
Postat av: Natalie

Det var väl ingen dum fråga :)

Vi har haft regn här på Koh Tao från och till, men igår var det bara lite molnigt och idag har vi solsken. Så fort solen är ute så är det jättevarmt.

Hörde att det varit översvämmning och regn på Samui däremot.

Men annars tror jag vädret kommer bli bättre för varje dag nu. Dem sa att ovädret förrigår kom från Japan, så får hoppas att det bara var tillfälligt!

Men här i Thailand så brukar ena halvan av landet ha fint väder medan den andra har regn, så det finns ju alltid solsken någonstans :)

2011-03-19 @ 03:47:20
URL: http://natteli.blogg.se/
Postat av: Ann

Tack för ditt svar! Vi håller alla tummar vi kan för att vi bara får sol :)

2011-03-21 @ 10:49:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: